Sider

tirsdag 1. juli 2014

Grilling og volleyball

Skrevet av Alette Malerbakken, Summer Intern i HR

Noe vi summer interns i HR synes er ekstra moro i sommer, er alt det sosiale vi får lov til å planlegge for resten av gjengen. Hver tirsdag og torsdag samles vi etter arbeidstid for noe sosialt. Dette synes vi er veldig hyggelig, samtidig som det gir alle muligheten til å bli bedre kjent. I tillegg legger det forholdene til rette for at man kan skaffe seg nye venner og et bredere nettverk, som man kan ta vare på etter Summer Internshipet.
Hver uke planlegger vi grilling og volleyball. Dette er jo selvfølgelig væravhengig, og det blir derfor vekslet litt på om det skjer på tirsdager eller torsdager. Forrige tirsdag var vi 11 summer interns som vi storkoste oss i det fine været. Jeg og Magnus hadde kjøpt inn grillmat og engangsgriller, slik at vi kunne grille, snakke og kose oss før vi satte i gang med volleyballspillingen. Det er moro å være i litt aktivitet, men samtidig ha det såpass gøy. Lagene var relativt jevne, og det var litt av et konkurranseinstinkt og en lagmoral som kom til syne i hvert av lagene.

Vi griller og koser oss før volleyballspillingen settes i gang J

Vi i HR synes dette var en suksess, og satser på flere varme og solrike dager i sommer, slik at vi kan fortsette gleden og det sosiale ute.
J

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar