Sider

mandag 28. juli 2014

Hilsen fra HR-sjefen

Skrevet av: Jan Ombudstvedt, HR-sjef

20. juni kom årets kull av forventningsfulle Summer Interns til Statsbygg. Forberedelsene til innrykket startet imidlertid i fjor høst, rett etter at fjorårets program var evaluert av deltakere, lederer og andre involverte. Før påske fikk 32 søkere som nærmer seg slutten av sitt studieløp, tilbud om å delta, og 18. juni begynte Alette og Magnus, HR seksjonens Summer Interns. Blant mange andre oppgaver er de ansvarlig for den daglige driften av programmet.

For mange av studentene er deltakelse på Summer Internship den første faglig relevante sommerjobben. Man får for første gang testet ut egne ferdigheter og kunnskaper på «ordentlige oppgaver».  Man får kjent litt på hvordan det er å være i et faglig arbeidsfellesskap. Et fellesskap som på en del områder er ganske annerledes enn fellesskapet man er vant til på skolen. Disse erfaringen tror vi vil bidra til at deltakerne står sterkere rustet til kampen om drømmejobbene når arbeidslivet tar til for fullt!

Vi håper selvsagt også at en del av årets kandidater vil finne drømmejobben sin i Statsbygg. Jeg ser mange flinke unge mennesker, og får mange gode tilbakemeldinger på arbeidet som utføres. Det er bra! I tillegg til å ha det gøy, og å profilere Statsbygg som arbeidsgiver, ønsker vi selvsagt at studentene også skal bidra til å løse viktige oppgaver for Statsbygg.

Jeg ønsker studentene lykke til med slutten av sin periode som Summer Interns i Statsbygg!

Årets Summer Interns foran Urbygningen på Ås

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar