Sider

fredag 11. juli 2014

Sommeravslutning før ferien

Skrevet av: Christian Magnus Knap, Summer Intern i HR

Første del av Summer Internshipet nærmer seg slutten, og dette måtte selvsagt markeres i går kveld, før vi nå tar to uker velfortjent sommerferie.

Vi startet rett etter endt arbeidsdag med å ta turen ned på (vårt faste sted) Egon. Det var lenge siden lunsj og folket var sultne, så da passet det perfekt med nydelige pizzaer til middag.

Deretter dro vi til Oslo Bar og Bowling for å - ja, du har kanskje gjettet det allerede - spille bowling! I trivelige omgivelser ble det strike etter strike på oss alle. Nei det gjorde ikke det, for de færreste hadde mye bowling-erfaring. Men ferdighetene ble bedre etter hvert, og stemningen var god.
Daniel stakk av med førstepremien, og vant et gavekort. Vi gratulerer! :)


I går var det sannsynligvis sommerens beste sommerkveld, med tropenatt og rundt 25grader ved midnatt. Derfor dro vi til Viktorias flotte leilighet etter bowlingen, der vi kunne nyte solnedgangen i godt selskap og med noe godt i glasset, på hennes store veranda.

Byens beste utsikt og sommerens varmeste kveld :)
I dag er det nok flere interns som muligens er litt trøtte- men det var det verdt, etter en så hyggelig kveld vi hadde sammen i går. Da er det godt at kaffen på huset er nydelig, og det er vafler til lunsj.

God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar