Sider

tirsdag 24. juli 2012

Summer Interns på Operaen


Skrevet av: Henrik Jorde, Philip Larsson og Niclas Rasmussen 

Vi er to og en halv studenter (en norsk og to svenske) som alle skal bli elkraftingeniører. Denne sommeren har vi fått den æren å få følge Statsbygg sine bygg- og reklamasjonsprosjekter på Operaen. Så med andre ord er det vi som holder liv i Operaen i sommer.

Philip, Henrik og Niclas på jobb på Operaen

En del av jobben her har gått ut på å følge byggemøter, befare byggeprosjekter og følge fremdrift. Dette er noe som har vært veldig gøy og interessant!  Med disse oppgavene føler vi at vi har fått et godt innblikk i hvordan våre eventuelle framtidige jobber vil bli.

I tillegg til dette har vi fått en litt større oppgave som innebærer å merke opp både ventilasjons- og rørsystemene på Operaen. Disse systemene har blitt dårlig eller ikke merket etter byggeperioden. Så det er en stor utfordring å sette seg inn i både tegninger og hvordan systemene er bygd opp i virkeligheten for å kunne utføre dette. Operaen er et veldig stort og komplisert bygg der det hele tiden skjer endringer, så god oppmerking er veldig viktig. Også oppdatering av tegninger er noe vi nå kontrollerer.

Godt arbeidsmiljø, interessante arbeidsoppgaver, morsomme arbeidsklær, bordtennisbord og kaffepauser på driftsavdelingen gjør dagene på Operaen veldig bra! 

Bilder fra Operaen
Operaen (Kilde Statsbygg.no)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar