Sider

torsdag 5. juli 2012

Med bedre utsikt enn Adm.Dir.

Skrevet av: Ingrid Hatlebakk og Vegard Ødegård
Økonomiavdelingen fungerer som et slags hjerte i Statsbygg. Det er vi som pumper ut penger til hele kroppen (les: organisasjonen) slik at de andre avdelingene kan bygge, forvalte eller utvikle eiendommer. I motsetning til menneskekroppen er Statsbygg sitt hjerte plassert på toppen. Vi har tilholdssted i 8. etg. med den beste utsikten av alle. Til og med Adm.Dir, som er stasjonert i 7. etg., har dårligere utsikt enn oss.

Utsikt fra kontoret

I økonomiavdelingen jobber det, ved siden av oss, 11 personer anført av vår fantastiske økonomisjef Jane. Jane er avdelingens hovedpulsåre og binder oss sammen med resten av kroppen. Til tross for avdelingens beliggenhet er det kun tre personer som har vindusplass med utsikt over Operaen, havet og innseilingen til DFDS Seaways. Summer internsene har selvfølgelig fått hver sin vindusplass. Om dette er tilfeldig? Vi velger å tro at det ikke er det.
Ved siden av å ha den beste utsikten på bygget innebærer det å være summer intern i Økonomiavdelingen mye jobb i Excel. Som studenter fra NHH mente vi, selvsikre som vi er, at Excel-kunnskapene var gode. Konklusjonen så langt er at det er bra vi skal ha Excel-kurs etter ferien. Likevel vet Google alltid råd og vi har blitt gode venner med søkeordene “Hvordan…….. i Excel”. Men til tross for noe knoting i Excel, har vi fått gjort arbeidsoppgavene våre og ser frem til nye utfordringer etter ferien.
Ingrid og Vegard
Siden sommerferien nærmer seg med stormskritt vil vi få benytte anledningen til å ønske alle Statsbyggere en riktig god ferie. Som Adm.Dir sa det, gjør minst mulig mest mulig!
PS: I følge Karianne på HR gjør utsikten at man får solen i ansiktet etter kl 14. Vi sier who cares...

/ Ingrid og Vegard, summer interns i Økonomiavdelingen /

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar