Sider

torsdag 5. juli 2012

Ingeniørene - Økonomene: 1 - 0

Skrevet av: Andreas Hagelund
Tirsdag 3. Juli var det arrangert volleyballkamp i Torshovparken. Oppstart ble noe forsinket fordi ballansvarlig hadde greid å ta feil buss og endte opp på Bygdøy, og resten av studentene måtte vente i duskregnet i nesten en time og holde av banen mens andre maste om å få bruke den til å faktisk spille volleyball. Allikevel var det god stemning blant studentene som hadde møtt opp, og noen hadde allerede noen pils innabords.
Vi spilte først et par vennlige oppvarmings kamper før det skulle bli en viktig kamp om heder og ære mellom ingeniør studentene og økonomene/de andre. Kampen skulle være best av 3 set til 21.
I første sett fikk Newtons lover det bedre av ingeniørene,  og de måtte se den ene ballen etter den andre gå i nettet eller utenfor banen, og ble tilslutt knust  12-21 av økonomene. Dette var til stor skuffelse for ingeniørene som hadde vært veldig selvsikre i under oppvarmingskampene og trodde dette skulle bli en lett match.
Etter en kort drikkepause var det tid for sidebytte og andre omgang. Nivået i andre omgang var tydelig høyere enn tidligere kamper med få tekniske feil og mye bra spill fram og tilbake, men det var ingeniørene som tilslutt vant 21-18. Da skulle det tredje settet bli avgjørende. Ingeniørene sikret seg den første serven og tok en tidlig ledelse, men økonomene ga seg ikke og kjempet seg tilbake sånn at stillingen stod 19-19 på et punkt, men det var ingeniørene som tilslutt trakk det lengste strået og gikk av med seieren 21-20.



Fredag 6. Juli, som for de fleste er siste dag før sommerferien vil det bli arrangert en avslutning med blant annet volleyball hvor økonomene vil få mulighet til å ta revansj. 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar