Sider

fredag 15. august 2014

Takk for en fantastisk sommer!

Skrevet av: Alette Malerbakken og Christian Magnus Knap, Summer Interns i HR

Det er både merkelig og vemodig å være ved veis ende av årets Summer Internship her hos Statsbygg. Det har vært en fantastisk sommer, som har bydd på faglige utfordringer, spennende kræsj-kurs og mye sosialt. Det er ingen tvil om at Internshipet både har vært lærerikt og moro, samt gitt oss mange nyttige erfaringer som vi kan ta med oss videre!
 
Årets 32 summer interns har blitt en sammensveiset gjeng, som har vært mye sammen og delt mange morsomme historier og opplevelser. Vi i HR er godt fornøyd med at arrangeringen av det sosiale programmet har fungert så bra. Alt fra felles lunsj og fredagskaffe til volleyballspilling og torsdagspils. Samtidig har det vært helt supert at internsene i Statsbygg studerer så mye forskjellig. Det har medført nokså mange spennende og lærerike samtaler iløpet av sommeren. Vi sitter igjen med inntrykket av at vi har lært noe nytt hver eneste dag :)
 

Vi vil på vegne av alle interns takke Statsbygg for muligheten til å delta på årets Summer Internship. Det har vært en fantastisk og veldig lærerik sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar