Sider

fredag 15. august 2014

Avslutning av Summer Internshipet 2014

Skrevet av: Alette Malerbakken, Summer Intern i HR

Summer Internshipet nærmer seg slutten, og vi i HR mente selvfølgelig at dette skulle markeres på riktig vis! Etter dagen i dag, skilles de aller fleste av oss, hvor mange skal tilbake på skolebenken, mens noen få skal ut i jobb.

Klokken 14 i går samlet de fleste av internsene seg i kantinen, da jeg og Magnus hadde bakt kake for å takke for alle de flotte bidragene til bloggen i sommeren. Vi klarte målet om over 10 000 hits på bloggen, noe vi er veldig fornøyd med. I tillegg er det mye godt lesestoff ute som kan gi fremtidige internship-søkere interessant informasjon.

Kakefest :)
Videre ble programmet for gårsdagen nokså likt sommeravslutningen vår. Dette var mest fordi det var en suksess, og etterspørselen for gjentakelse var stor! Vi møttes derfor på Egon klokken fire, og storkoste oss med pizza, drikke og godt selskap.


Deretter dro vi til Oslo Bar og Bowling! Ettersom at det ikke var mer enn fem uker siden sist vi spilte, hadde de fleste litt høyere forventninger enn forrige gang ;) Stemningen var veldig god og konkurranseinstinktet var på topp. Daniel vant igjen, men så gentleman som han er, valgte han å gi premien til andreplassen som lå 10 poeng bak, som var Alette. Vi gratulerer! :)

Tross litt mindre bra vær de siste dagene, var vi litt skeptiske til hvordan gårsdagen skulle ende. MEN, vi er evig takknemlige for at vi hadde opphold og kvelden gikk så det suste!

Grunnet en lang og svært trivelig kveld i går, er nok de fleste av internsene litt slitne i dag - men det var verdt det! I dag venter en avslutning fylt av foredrag fra internsene selv og litt diverse. Vi gleder oss, men gruer oss samtidig til at årets Summer Internship er ved veis ende.

God helg!

1 kommentar: