Sider

torsdag 19. juni 2014

Oppstart Summer Internship 2014!

Hei!
Årets Summer Internship i Statsbygg begynner i morgen, fredag 20.juni. Da ankommer hele 32 nye interns hovedkvarteret i Oslo for en introduksjonsdag på Summer Internship-programmet.

I HR-avdelingen er vi to interns som har vært så heldige å få tyvstarte sommeren hos Statsbygg. Vi begynte i går, onsdag, for å være med å forberede fredagens introduksjonsdag. I løpet av de første to dagene har vi blant annet fått møte mange hyggelige kollegaer og en innføring i våre arbeidsoppgaver for sommeren. 

Hvem er vi?
Alette Malerbakken er 22 år og har nettopp fullført en bachelorgrad i Økonomi og administrasjon på Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun skal påbegynne mastergraden i finans og økonomistyring samme sted.

Christian Magnus Knap er 24 år og har nettopp fullført 4. året av siviløkonomstudiet på Norges Handelshøyskole i Bergen. Han tar hovedprofil i økonomisk styring og støtteprofil i strategi og ledelse.

Her har du oss interns i HR, Magnus (t.v) og Alette (t.h)

Hva er våre oppgaver i HR?
Ettersom vi begge er økonomer, har vi såklart en forkjærlighet for Excel og tall generelt. Derfor er en av sommerens hovedoppgaver en lønnsanalyse som skal brukes internt i Statsbygg.

Ettersom vi er så mange interns i Statsbygg har vi også ansvar for å arrangere sosiale sammenkomster for alle interns gjennom sommeren. Selv om planene ikke er helt spikret enda, kan vi love alt fra grilling i parken til volleyball og bowling gjennom sommeren. Målet er at internsene skal bli en sammensveiset gjeng som skal ha det veldig moro sammen i sommer. 

Videre skal vi blant annet også drifte bloggen du leser nå, samt bistå kommunikasjonsavdelingen med noe (hva får vi vite i neste uke). Som du ser blir sommeren svært variert for oss, og vi gleder oss enormt til å ta fatt på arbeidsoppgavene!

Veien videre
I morgen kommer alle de andre internsene, og vi gleder oss til å treffe dem :)

Følg med jevnlig på bloggen- vi lover å levere mye spennende lesning gjennom hele sommeren!

Hilsen Magnus og Alette 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar