Sider

mandag 23. juni 2014

Introduksjonsdagen for alle interns

Skrevet av Christian Magnus Knap, Summer Intern i HR

På fredag var første dagen i summer internship-programmet. Det var en introduksjonsdag som skulle gi internsene en kickstart på sommeren, både faglig og sosialt.

Vi lærte mye om Statsbygg!
Dagen startet med en innledning om Statsbygg, ved administrerende direktør, Harald V. Nikolaisen. Videre fulgte foredrag fra direktørene i Statsbyggs ulike avdelinger: Byggherre, Eiendom, Strategi- og utvikling, Faglig ressurssenter og Økonomi- og administrasjonsavdelingen. De ulike foredragene var svært nyttige for å få en større foreståelse for hva Statsbygg faktisk driver med, og hva de ulike avdelingene har ansvar for. Det var mye informasjon å ta inn i løpet av en dag, men inntrykket vi satt igjen med var av et spennende selskap med et bredt spekter av oppgaver som løses hver dag.

Presentasjon ved direktør for Økonomi- og administrasjonsavdelingen, Marianne Fålun Nordby
Vi ble kjent med Statsbyggere!
Etter foredragene gikk turen opp til kantinen, som var rigget om til et mingleområde. Med mye god tapas å kose seg med, var det duket for mingling mellom de ansatte og internsene. Vi var 60 personer (hvorav 30 interns) som spiste og minglet med hverandre. Administrerende direktør, direktører for de ulike avdelingene og andre "statsbyggere" var i kantinen. Det hele var en stor suksess, for det var givende å møte erfarne statsbyggere på alle nivåer i organisasjonen. Det var så hyggelig at tiden plutselig var gått fra oss, og klokken var over 16, og dagens opplegg var over.
Mye spennende informasjon på en dag ;)

Vi ble kjent med de andre internsene!
Etter minglingen samlet alle internsene seg og det ble informert om planene for det sosiale opplegget HR-internsene har planlagt for sommeren.
Videre lekte vi også speed-dating, for å bryte isen enda mer, og sørge for at alle interns fikk snakket litt med alle andre interns. Kl 17 gikk lyset i lokalet, og i stedet for å fortsette med "dating i mørket", tok vi turen ned noen etasjer, for å spise pizza på Egon. Det var god stemning, og en hyggelig avslutning på en innholdsrik dag. Det er mye hyggelig som skal skje fremover! :)
Vi koser oss på Egon med god pizza og hyggelig selskap :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar