Sider

onsdag 14. august 2013

Volleyballkamp: Statsbygg mot Summer Interns

Skrevet av: Celine Arild, Summer Intern i Eiendomsavdelingen
 
Tirsdag ettermiddag var det duket for den prestisjefylte volleyballkampen mellom Statsbyggs bedriftslag og internsene. Det var på forhånd knyttet stor spenning til denne kampen ettersom bedriftslaget denne sesongen er klare for 1.divisjon og internlaget er bestående av unge og lovende talenter.
Flere av oss har gjennom hele sommeren forsøkt å finne ut hvor gode dette 1.divisjonslaget er, ved å forhøre oss med flere ansatte i ulike avdelinger. Men de svarene vi frekvent fikk var «jeg visste ikke at statsbygg hadde et volleyballag» eller «jeg har hørt om dem, men jeg vet ikke hvor dyktige de er». Dermed var det meget lett for unge, naive interns å dra slutningen om at bedriftslaget trolig ikke var noe å skryte av, foruten å nevne at de antakeligvis også var svekket av alderdom.
 
Lagbilder. Oppe: Statsbygg sitt volleyball-lag. Nede: Summer Internsene
 
I vekslende vær, men ved godt mot, møtte vi opp på Elgsletta på Grønland klare til dyst. Vi hadde god tro på at seieren i turneringen skulle gå i favør internlaget, vi er jo tross alt «unge og lovende». Første kamp startet med et brak bokstavelig talt. Det vi trodde var et slitent, alderspreget bedriftslag viste seg å bestå av usedvanlig gode spillere og den ene smashen kom etter den andre. Med en fantastisk heiagjeng på sidelinjen gjorde internlaget en upåklagelig god innsats, men var rett og slett sjanseløse i den første kampen som endte 25-17. Internlaget tok opp kampen om turneringsseier med særdeles godt lagspill i den andre kampen som endte 25-22 i favør bedriftslaget. Neste runde hadde bedriftslaget matchball og kunne avgjøre hele turneringen ved å vinne kampen, denne muligheten tok de godt vare på og sluttresultatet ble 25-17.
 
 
Internlaget måtte se seg slått etter kun tre kamper og det ble en overlegen seier til et særs talentfullt bedriftslag. Kanskje dette sagnomsuste volleyballaget er Statsbyggs best bevarte hemmelighet? Det ble uansett en hyggelig ettermiddag med bollespising, brusdrikking og mer volleyballspilling!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar