Sider

tirsdag 26. juni 2012

Summer Intern i HR-avdelingen

Skrevet av: Karianne Røyrane

I år er vi to økonomistudenter som har Summer Internship i HR-avdelingen. Økonomer har mange muligheter i Statsbygg, for eksempel som prosjektøkonom i byggherreavdelingen, forvaltningsøkonom på et av regionskontorene, controller i økonomiavdelingen eller i HR-avdelingen hvor Mats og jeg jobber.


På Operataket

I HR-avdelingen har vi mange forskjellige typer oppgaver, og det er nettopp det som gjør det så moro å jobbe der.  Vi har fått en stor analytisk oppgave om lønn som skal ende opp i en anbefaling til ledelsen om hvem som skal prioriteres i lønnsforhandlingene. Krevende – men veldig spennende!


Resepsjonen på Hovedkontoret


I tillegg organiserer vi Summer Internshipet; vi ordner med utflukter, faglig opplegg og sosiale aktiviteter. Denne uken skal vi for eksempel på utflukt til Oscarshall, og neste uke til Ullersmo Fengsel.  


Mats jobber med analysen i Excel

Vi har også fått være med i interessante møter – allerede første dagen i Statsbygg fikk vi være med i et møte med Universum som presenterte årets resultater for hvor attraktiv Statsbygg er som arbeidsgiver, for HR-avdelingen og kommunikasjonsavdelingen.


Lunsj i kantinen

Å jobbe i HR-avdelingen kan være hektisk, du må ha mange baller i luften på en gang og ha kontakt med flere ulike avdelinger i Statsbygg. Men på denne måten blir vi jo kjent med mange. Den første tiden i Statsbygg har vært over all forventning; vi har fått spennende arbeidsoppgaver og trives veldig godt sammen med både de i HR-avdelingen og de andre Summer Internsene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar