Sider

fredag 22. juni 2012

De to første dagene i Statsbygg - "Ingen i Statsbygg jobber med hammer og spiker"

Skrevet av: Mats Overaae

Torsdag 21. juni var første dag for de fleste av sommerens praktikanter i Statsbygg. Dagen startet på Bjørvika konferansesenter med enkle “bli kjent”-leker, etterfulgt av presentasjoner av de forskjellige avdelingene. Det var et tett program med mye informasjon fra flere av direktørene i Statsbygg. Først ut var Eiendomsavdelingen, deretter Faglig ressurssenter og til slutt Strategi -og utviklingsavdelingen.

Til lunsj var det alt man kunne ønske seg – fra høye smørbrød til varme retter. Og sist men ikke minst hadde vi dessert med kaker og jordbær dyppet i sjokoladefontene. Dette sørget for en hyggelig atmosfære blant de nykommene.

Bilder fra de to første dagene, hvor vi i tillegg til et faglig opplegg besøkte operaen og grillet i Middelalderparken. 

Etter flere timer med innholdsrike presentasjoner gikk vi til Operahuset der vi fikk en omvisning av det praktfulle bygget. Vi fikk låne et kamera fra Kommunikasjonsavdelingen, og det ble mye knipsing, selv om jeg fikk beskjed om at dette ikke var tillatt i de mest spennende rommene.

Karianne og jeg, som har Summer Internship i HR-avdelingen, har blant annet fått som oppgave å koordinere Summer internship-opplegget. Dette medfører også å organisere sosiale sammenkomster i løpet av sommeren. Etter et besøk på yr.no bestemte vi oss for å kline til med grilling i Middelalderparken allerede den første dagen. Vi var litt skeptiske til om det kom til å bli unaturlig med tanke på at de færreste kjente noen fra før, men dette gikk aldeles strålende! Vi koste oss i sola med brus og svartbrente pølser i flere timer. Til tross for mye informasjon den dagen var en ting klinkende klart; ingen i Statsbygg jobber med hammer og spiker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar